DIY Network

Lackluster Living Room Upgrade

Episode DMIM-113H

Tune In

  • July 25, 2014

    4:30 AM e/p

Andy and Shannon's living room is the largest room in the house yet they never seem to use it. The room's poor lighting and terrible layout are just a couple of problems that make this room less than desirable in which to entertain. Flux combines their signature bent metal organic-style with reclaimed barn wood to create an entertainment center with decorative accent shelving. To create better flow between the living room and connected dining room, the guys add a see-through fireplace clad with blue stone that also adorns the nearby walls. Atop the fireplace sits an organic-style candelabra, creating one giant work of art. As a focal point in the room, Flux adds a one-of-a-kind "tree" table with glass top. Additionally, track lighting, a brighter paint job and a sectional sofa make this room the couple's new favorite spot in the house.

Advertisement

Shows You’ll Like